top of page

Aperitivo

Salumeria
Salumi e formaggi misti – 35
[2-4 henkilöä]
Salame, prosciutto, coppa, grana, taleggio, pecorino, kivelliset oliivit, hummus.
Tarjoillaan talon ”Fett’unta” focaccian kera.

Pinzimonio di Verdura e Formaggi – 35
[n. 2-4 henkilöä]
Grillattua munakoisoa, kesäkurpitsaa ja paprikaa, tuoretta retiisiä ja radicchio-salaatin lehtiä, hummusdippi, kivelliset oliivit, sitruunaista ricottaa, caprese-salaattia mozzarellalla ja cuore di bue-tomaatilla.
Tarjoillaan talon oman ”Fett’unta” focaccian kera.

Grana - juusto 90g – 9
Salame 90g – 9
Prosciutto 90g – 9
Leipäkori – 7


 

Bruschetta
Tarjoillaan talon omalla focaccialla. [saa myös gluteenittomana]

Pomodoro e basilico – Klassikko. Tomaattia ja basilikaa,
maustettu tuoreella valkosipulilla ja extraneitsytoliiviöljyllä. 12

Avocado e Ricotta – Ricottaa, avokadoa. Maustettu oliiviöljyllä, pippurilla, merisuolalla ja mintunlehdillä.  14

Funghi e Taleggio – Pannulla valkosipuliöljyssä paistettua
kotimaista portobelloa, taleggio-fondue ja rucolaa.  14

Salmone, avocado e Cream Cheese – Graavilohi tuorejuustolla, ruohosipulilla, tillillä ja merileväkaviaarilla.  16

Prosciutto e Burrata – 24 kk ilmakuivattua prosciuttoa ja mozzarellaa, rucolaa ja pestokastikketta.  16

Insalata
La Classica Italiana – Tonnikalaa auringonkukkaöljyssä, fenkolia, tomaattia, porkkanaa, valkoisia papuja, kirsikkamozzarellaa, lehtisalaattia. Tarjoillaan talon focaccian kera.  18


Antipasti
Tartar – Naudan tartar – Tuoreena hienonnettu suomalaisen naudan sisäfile tarjoillaan anjoviksen, kapriksen, sipulin, keltuaisen,  sinapinsiemenien kanssa.  16

Tortino di Asparagi – Parsapiirakkaa Taleggio-fonduen kanssa.  14



Grana padano juustokiekosta pyöräytettynä
Tagliatelle alla Lepre – Jänisragu tagliatelle-pastalla.  24

Linguine agli Funghi e Taleggio – Paistettua kotimaista portobelloa linguine-pastalla.  21

Risotto agli Asparagi e Gamberi – Pannulla kypsennettyä vihreää parsaa ja carabineros-rapuja.  24

 


Pesce
Siika Ingremolata – Turun saaristomeren kokonainen siika, sitruunaisella gremolata-kastikkeella.  29

Linguine alle Vongole – Klassinen simpukkapasta. Chiliä, valkosipulia, persiljaa ja valkoviiniä.  24

Pesciolini Fritti – Järvi-Suomen muikut ruisjauhoissa leivitettynä ja kevyesti friteerattuna. Sitruunainen creme fraiche ja granaattiomenaa.  24



Carne
Orecchia di Elefante – Elefantinkorva, luullinen vasikan tomahawk kevyesti paneroituna.   27

La Costata 500g – Klassinen luullinen naudan ulkofilepihvi, marmorilihaa, jossa sielua hivelevä maku yhdistelmästä makurasvaa ja upeaa punaista lihaa.  37

Filetto al Pepe 200g – Naudan sisäfile klassikko tarjoillaan pippurikastikkeella.  29



Contorni
Verdure grigliate [n. 2 henkiloä]
Suurehko annos erilaisia grillattuja kausivihanneksia.  11

Insalata Piccola – Kauden pieni lisukesalaatti yhdelle.  6

Patate al Rosmarino – Suomalaisia uuniperunoita rosmariinilla maustettuna.  6

Carote al Forno – Uuniporkkanat creme fraiche-kastikkeella.  6

Cornette – Uunissa valmistettuja tarhapapuja mantelilla, chilillä ja valkosipulilla.  6

Patatine Fritte – Klassiset ranskalaiset.  6

 


Dolce
Tiramisu 9

Suklaakakku – Talon omassa keittiössä valmistettu kakku
tuoreilla marjoilla. 11

Key Limejuustokakku  11

Limoncello Sorbet – Tarjoillaan lorauksella proseccoa.  9

Ryhmämenu

Ryhmä menu



Alkuruoka

Antipasto per uno - Salame, prosciutto, coppa, grana, taleggio, pecorino, kivelliset oliivit, hummus.
Tarjoillaan talon ”Fett’unta” focaccian kera. [saatavana myös vege-versiona]

Tartar - Naudan tartar, tuoreena hienonnettu suomalaisen naudan sisäfile tarjoillaan anjoviksen
kapriksen, sipulin, keltuaisen,  sinapinsiemenien kanssa.




Pääruoka

Risotto agli Asparagi e Gamberi – Pannulla kypsennettyä vihreää parsaa ja carabineros-rapuja.

Siika Ingremolata – Turun saaristomeren kokonainen siika, sitruunaisella gremolata-kastikkeella.
Parmesaani polentaa.

Filetto al Pepe 200g – Naudan sisäfile klassikko tarjoillaan pippurikastikkeella.
Tarhapapuja ja paahdettua rosmariiniperunaa.




Jälkiruoka [sis. kahvi tai tee]

Suklaakakku – Talon omassa keittiössä valmistettu kakku tuoreilla marjoilla.

Key Limejuustokakku

bottom of page