Aperitivo
Salumeria
Salumi e formaggi misti – 35
[2-4 henkilöä]
Salame, prosciutto, coppa, grana, taleggio, pecorino, kivelliset oliivit, hummus.
Tarjoillaan talon ”Fett’unta” focaccian kera.
Pinzimonio di Verdura e Formaggi – 35
[n. 2-4 henkilöä]
Grillattua munakoisoa, kesäkurpitsaa ja paprikaa, tuoretta retiisiä ja radicchio-salaatin lehtiä, hummusdippi, kivelliset oliivit, sitruunaista ricottaa, caprese-salaattia mozzarellalla ja cuore di bue-tomaatilla.
Tarjoillaan talon oman ”Fett’unta” focaccian kera.
Grana - juusto 90g – 9
Salame 90g – 9
Prosciutto 90g – 9
Leipäkori – 7
Bruschetta
Tarjoillaan talon omalla focaccialla. [saa myös gluteenittomana]
Pomodoro e basilico – Klassikko. Tomaattia ja basilikaa,
maustettu tuoreella valkosipulilla ja extraneitsytoliiviöljyllä. 12
Avocado e Ricotta – Ricottaa, avokadoa. Maustettu oliiviöljyllä, pippurilla, merisuolalla ja mintunlehdillä. 14
Funghi e Taleggio – Pannulla valkosipuliöljyssä paistettua
kotimaista portobelloa, taleggio-fondue ja rucolaa. 14
Salmone, avocado e Cream Cheese – Graavilohi tuorejuustolla, ruohosipulilla, tillillä ja merileväkaviaarilla. 16
Prosciutto e Burrata – 24 kk ilmakuivattua prosciuttoa ja mozzarellaa, rucolaa ja pestokastikketta. 16
Insalata
La Classica Italiana – Tonnikalaa auringonkukkaöljyssä, fenkolia, tomaattia, porkkanaa, valkoisia papuja, kirsikkamozzarellaa, lehtisalaattia. Tarjoillaan talon focaccian kera. 18
Antipasti
Tartar – Naudan tartar – Tuoreena hienonnettu suomalaisen naudan sisäfile tarjoillaan anjoviksen, kapriksen, sipulin, keltuaisen, sinapinsiemenien kanssa. 16
Tortino di Asparagi – Parsapiirakkaa Taleggio-fonduen kanssa. 14
Grana padano juustokiekosta pyöräytettynä
Tagliatelle alla Lepre – Jänisragu tagliatelle-pastalla. 24
Linguine agli Funghi e Taleggio – Paistettua kotimaista portobelloa linguine-pastalla. 21
Risotto agli Asparagi e Gamberi – Pannulla kypsennettyä vihreää parsaa ja carabineros-rapuja. 24
Pesce
Siika Ingremolata – Turun saaristomeren kokonainen siika, sitruunaisella gremolata-kastikkeella. 29
Linguine alle Vongole – Klassinen simpukkapasta. Chiliä, valkosipulia, persiljaa ja valkoviiniä. 24
Pesciolini Fritti – Järvi-Suomen muikut ruisjauhoissa leivitettynä ja kevyesti friteerattuna. Sitruunainen creme fraiche ja granaattiomenaa. 24
Carne
Orecchia di Elefante – Elefantinkorva, luullinen vasikan tomahawk kevyesti paneroituna. 27
La Costata 500g – Klassinen luullinen naudan ulkofilepihvi, marmorilihaa, jossa sielua hivelevä maku yhdistelmästä makurasvaa ja upeaa punaista lihaa. 37
Filetto al Pepe 200g – Naudan sisäfile klassikko tarjoillaan pippurikastikkeella. 29
Contorni
Verdure grigliate [n. 2 henkiloä]
Suurehko annos erilaisia grillattuja kausivihanneksia. 11
Insalata Piccola – Kauden pieni lisukesalaatti yhdelle. 6
Patate al Rosmarino – Suomalaisia uuniperunoita rosmariinilla maustettuna. 6
Carote al Forno – Uuniporkkanat creme fraiche-kastikkeella. 6
Cornette – Uunissa valmistettuja tarhapapuja mantelilla, chilillä ja valkosipulilla. 6
Patatine Fritte – Klassiset ranskalaiset. 6
Dolce
Tiramisu 9
Suklaakakku – Talon omassa keittiössä valmistettu kakku
tuoreilla marjoilla. 11
Key Limejuustokakku 11
Limoncello Sorbet – Tarjoillaan lorauksella proseccoa. 9
Ryhmä menu
Alkuruoka
Antipasto per uno - Salame, prosciutto, coppa, grana, taleggio, pecorino, kivelliset oliivit, hummus.
Tarjoillaan talon ”Fett’unta” focaccian kera. [saatavana myös vege-versiona]
Tartar - Naudan tartar, tuoreena hienonnettu suomalaisen naudan sisäfile tarjoillaan anjoviksen
kapriksen, sipulin, keltuaisen, sinapinsiemenien kanssa.
Pääruoka
Risotto agli Asparagi e Gamberi – Pannulla kypsennettyä vihreää parsaa ja carabineros-rapuja.
Siika Ingremolata – Turun saaristomeren kokonainen siika, sitruunaisella gremolata-kastikkeella.
Parmesaani polentaa.
Filetto al Pepe 200g – Naudan sisäfile klassikko tarjoillaan pippurikastikkeella.
Tarhapapuja ja paahdettua rosmariiniperunaa.
Jälkiruoka [sis. kahvi tai tee]
Suklaakakku – Talon omassa keittiössä valmistettu kakku tuoreilla marjoilla.
Key Limejuustokakku