top of page

Alkuruoat - Starters

Crocchetta ai Funghi di Bosco
Metsä­sienikroketti, jossa rapean kuoren alla piilee täyteläinen ja aromaattinen perunainen sieni­täyte.

Tarjoillaan sienikastikkeella
A delicious forest mushroom croquette with a crispy golden crust and a rich, aromatic mushroom and potato filling. Served with forest mushroom brown sauce.
L

Flan di Zucca con Fonduta di Taleggio
Maukas kurpitsaflan, jonka päällä pehmeä Taleggio-juustofondu. Tämä yhdistelmä luo täyteläisen ja miellyttävän makuelämyksen, joka vie kielen mennessään.
A savory pumpkin flan topped with a rich Taleggio cheese fondue. This combination creates a velvety and delightful flavor experience that will captivate your taste buds
L

Vitello Tonnato
Ohueksi viipaloitua vasikkaa, klassista tonnikalakastiketta ja pikkelöityjä kapriksia.
Thinly sliced veal with silky tuna sauce and pickled capers – a Northern Italian classic.
(G), L

​​​

 

Pääruoat - Main Courses

Parmigiana Melanzane
Munakoisoa, täyteläistä tomaattikastiketta ja sulanutta mozzarellaa ja parmesaania.
Layers of tender eggplant, rich tomato sauce, and melted mozzarella, baked to golden perfection.
G

Kuha Portofino
Paistettua kuhaa, sitruunainen-hernepyree, varhaisperunaa ja hummerikastiketta.
Pan-seared pikeperch served with a light pees and lemon sauce, new potatoes and lobster sauce. 
G, L

Filetto al Pepe Verde
Sisäfile vihreäpippurikastikkeessa – täyteläistä makua ja täydellistä mureutta joka suupalalla.

Tarjoillaan kauden vihanneksilla.
Tenderloin steak in rich green pepper sauce – a burst of flavor and perfect tenderness with every bite.

Served with seasonal vegetables
M, G, L

​​

Jälkiruoat - Dessert

 

Panna cotta
mustikoilla
with Blueberries
G

Fondant al Cioccolato
Suklaafondant vaniljajäätelön kera
Chocolate Fondant with vanilla ice cream

bottom of page