top of page

Ryhmä menu

 

Alkuruoka

Antipasto per uno - Salame, prosciutto, coppa, grana, taleggio, pecorino, kivelliset oliivit, hummus. Tarjoillaan talon ”Fett’unta” focaccian kera. [saatavana myös vege-versiona]

 

Tartar - Naudan tartar, tuoreena hienonnettu suomalaisen naudan sisäfile tarjoillaan anjoviksenkapriksen, sipulin, keltuaisen, sinapinsiemenien kanssa.

 

Pääruoka

Risotto agli Asparagi e Gamberi – Pannulla kypsennettyä vihreää parsaa ja carabineros-rapuja.

 

Siika Ingremolata – Turun saaristomeren kokonainen siika, sitruunaisella gremolata-kastikkeella ja parmesaanipolentaa.

 

Filetto al Pepe 200g – Naudan sisäfileklassikko tarjoillaan pippurikastikkeella.Tarhapapuja ja paahdettua rosmariiniperunaa.

 

Jälkiruoka [sis. kahvi tai tee]

Suklaakakku – Talon omassa keittiössä valmistettu kakku tuoreilla marjoilla.

Key Limejuustokakku

bottom of page